FAMILY LIVING

RECONFIGURING THE REAR OF THIS VICTORIAN HOME TO CREATE LIGHT AND SPACIOUS FAMILY LIVING.

Overview

This existing Victorian period property had a set of differing levels to the rear, splitting the kitchen and dining away from the children’s playroom. The scheme simply formed an ‘infill’ extension to the rear allowing for reconfiguration of the kitchen and dining space, forming a larger family seating area and play space, all to one level. The new connected family living space opens directly into the garden and benefits from a variety of aspects for natural light. 

Sydenham, London

BEFORE…

AFTER…

Would you like to discuss your upcoming project?

Industry  & Project news

Our current working plans in response to the Coronavirus Outbreak

Dear All, Following the government guidance update made yesterday afternoon, Darrington Architects will clearly be following this and now solely working in the office at home until further notice. As someone with an underlying health condition specifically mentioned...

Goldsmith Street – a shining example of a more sustainable future

We are feeling really warm and fuzzy about the outstanding recent winner of several prestigious awards, including the 2019 RIBA Stirling Prize, and the new Neave Brown Award for Housing – this award, named in honour of the late Neave Brown (1929 – 2018), is given to...

build Africa logo

Darrington Architects is delighted to support the charity Build Africa. We're giving them a monthly donation to help them keep up the amazing work that they do. We feel the work Build Africa does resonates deeply with some of our own values and our experience working in the education sector. We have seen first-hand how improving educational environments can transform the lives of children in poverty.

Find out more about Build Africa here >>

Get In Touch

5 + 11 =

We hate spam too so rest assured we will never pass on any of your details to any third parties. 

Follow us on social media